RoTunneling VPN
background map
Bogdan TORCESCU By Bogdan TORCESCU

Am implementat plata cu Bitcoin!


La RoTunneling VPN, poti plati serviciul de VPN, cu BITCOIN ! 
 
Aceasta modalitate de plata, este oferita in parteneriat cu Netopia Romania.
Procesatorul nostru de plati, Netopia, la plata prin Bitcoin, va genera automat un portofel de Bitcoin, ce il va afisa cumparatorului.
Netopia calculeaza contravaloarea sumei de plata in BTC si o afiseaza.
Cumparatorul, poate folosi id-ul portofelului, sau poate scana codul QR afisat, pentru a face plata.
Noi primim mai apoi plata in LEI, de la procesatorul de plati. Generam factura fiscala in LEI, catre client. Netopia functionand in acest caz ca un exchange de BTC.
In cazul unui refund, procesatorul de plati, functionand ca un exchange de Bitcoin, intr-o singura directie, contravaloarea serviciului va fi returnata in LEI.
Pentru aceasta, va fi necesar ca impreuna cu cererea de rambursare, sa ne specificati si contul IBAN impreuna cu codul SWIFT.
 
Dar ce este Bitcoin?
 
Bitcoin este o moneda digitala, sau "criptomonedă", deoarece utilizeaza o tehnologie aparte de criptare pentru a asigura tranzactiile in cadrul infrastructurii sale, care este, în fapt, o baza de date online distribuita, cunoscută si sub denumirea de "blockchain".
Aceasta moneda, exista doar in format electronic si nu este ceva ce poti tine in portofel.
Imaginati-va că puteți trimite orice suma de bani oricui, oriunde in lume, oricand, fara posibilitatea ca fondurile sa fie înghetate, pentru un cost mic sau deloc. 
Nivelul de securitate al Bitcoin este ridicat, dat fiind ca se bazeaza pe primitive criptografice de securitate demonstrată. In plus, arhitectura sa evita practicile frauduloase, cum ar fi „cheltuielile duble” sau modificările nejustificate ale politicilor operationale ale sistemului.
 
Bitcoin a deschis moneda Pandora’s Box.
De-a lungul timpului, economia Bitcoin a crescut, a murit, a regenerat, a evoluat, a metastazat și a dezvoltat într-un ritm extrem de rapid. Un lucru este sigur: Bitcoin nu a dispărut.
Această criptomoneda descentralizata peer-to-peer ireversibila ofera acum o utilitate extraordinara sutelor de mii de oameni în fiecare zi. 
De asemenea, face ușor și posibil anonim plata pentru bunuri sau servicii online. Acest lucru este extrem de important daca doriti sa va protejati confidentialitatea pe Internet utilizând rețele private virtuale (VPN).
De aceea, este recomandat sa nu aveti încredere intr-un VPN care nu accepta bitcoins.
 
 

Tags: confidentialitate, plata Bitcoin, BTC, Romania, VPN, criptomoneda, anonim

Promoted items