RoTunneling VPN
background map
Bogdan TORCESCU By Bogdan TORCESCU

Bonusuri - RoTunneling VPN


Dupa cum v-am promis in articolul precedent, vom detalia acum, noul sistem de bonusare.

Toti abonatii care recomanda unui prieten sa se aboneze la RoTunneling VPN, la prima plata a prietenului primesc 5 zile gratuite in contul lor, iar la fiecare plata suplimentara primesc cate o zi gratuita. Astfel daca aduci 5 prieteni ce se inregistreaza introducand userul tau de pe RoTunneling la "Recomandat de Userul", primesti la prima plata a acestora in mod automat 5 (prieteni) x 5 (zile) = 25 (zile), ulterior, cu fiecare plata noua a acestora tu priemesti 5 (prieteni) x 1 (zi) = 5 (zile) gratuite!

La platile facute in perioada de valabilitate a serviciului, primiti o zi gratuita, de asemenea daca cei 5 prieteni achita serviciul in perioada de valabilitate a contului dvs. vi se adauga o zi suplimemtara pentru fiecare prieten, in total primind 5 (prieteni) x 2 (zile) = 10 (zile) gratuite.

De asemenea daca prietenii sunt la prima plata, iar contul dvs. este in perioada de valabilitate primiti: 5 (prieteni) x 6 (zile) = 30 (zile) gratuite.

Primiti bonus la fiecare plata a prietenilor, pe o perioada nelimitata!

Pentru a anunta mai usor prietenii iti punem la dispozitie un link in contul dvs., dati-l mai departe si orice prieten ce a dat click pe acest link, la inregistrarea lui, ce poate fi facuta in decurs de un an de zile de la click, ii este afisat gata complectat campul de recomandat, cu userul dvs.

Tags: bonusuri, vpn, gratuit, rotunneling, romania

Promoted items