RoTunneling VPN
background map
Bogdan TORCESCU By Bogdan TORCESCU

Cum construiești echipe self-directed cu Agile. Workshop Softbinator


Cum construiești echipe self-directed cu Agile. Workshop Softbinator
 
Ești curios de ce multă lume vorbește de Agile/Scrum și vrei să afli care sunt avantajele în comparație cu felul în care îți organizai proiectele până acum? Vrei să livrezi software de calitate, la timp și continuu? Vrei să înveți cum să accepți cu ușurință noi cerințe de la client, chiar și într-o fază avansată a proiectului?
 
În weekendul 03-04 aprilie te invităm la un nou workshop marca Softbinator!
 
Vei afla mai multe despre metodologia Agile (roluri, artifacte, evenimente etc.), dar și despre cum poți implementa eficient SCRUM și cum îți poți ajuta echipa să devină una self-directed, cum să elimini frustrările și cum să transformi presiunile generate de deadlineuri în motivație. Vei învăța cum să mulezi această metodologie pe dezvoltarea proiectelor cu arhitecturi complexe și care sunt cele mai bune practici de engineering pentru dezvoltatori.
 
Cursul se adresează atât celor care s-au săturat de metoda Waterfall sau de old school management, cât și celor care lucrează deja Agile, dar nu îi înțeleg cu adevărat beneficiile, însă vor să devină un Agile practitioner sau un Scrum Master mai bun.
 
De la cine învăț?
 
Trainerul este Daniel Ilinca. A urmat cursuri de Agile și a primit certificări Agile și Scrum de la două dintre cele mai mari organizații internaționale de profil: Agile Consortium și Scrum.org. A învățat de la unii dintre cei mai buni (Arie van Bennekum - co-autor Agile Manifesto, Founder și Board Member la Agile Consortium și Ralph Jocham - primul PSM Trainer al Scrum.org din Europa și Founder la Effective Agile). A reușit să implementeze cu succes Agile în echipele cu care lucrează și ține programe de mentorat pentru cei care vor să adopte metodologia Agile.
 
În prezent este trainer certificat cu peste 30 traininguri în Comunicare, Teamwork, Cultură organizațională, Leadership și Agile.
 
Workshopul se va desfășura pe parcursul a două zile și va fi structurat astfel:
 
Day#1 - Agile Foundation - from Fragile behavior to Agile mindset
 
Day#2 - Scrum Foundation - from Scrumish to SCRUM.
 
Taxa de participare este de 250 lei, costul cuprinzând consumabile, coffee break și masa de prânz.
 
Investește în tine și în echipa pe care o conduci. Înscrie-te și învață cum să construiești echipe self-directed cu Agile!
 
 

Tags: echipe, self-directed, Agile,Workshop Softbinator, scrum, Daniel Ilinca

Promoted items