RoTunneling VPN
background map
Bogdan TORCESCU By Bogdan TORCESCU

Jurizare si premii imSmart


In perioada 1-2 noiembrie s-a desfasurat concursul imSmart, organizat de ASMI.

Am participat la acest concurs, in cadrul juriului, iar la final toti participantii au primit cupoane gratuite de 31 zile la RoTunneling VPN.

In total am eliberat 80 cupoane gratuite, pentru ca sunt de parere ca educatia in materie de securitate informatica trebuie sa inceapa din scoala si doar astfel putem face un viitor mai sigur in online. Pentru a permite ca online-ul sa ne faca viata mai buna, mai usoara, incurajam dezvoltarea acestui domeniu dincolo de limitele actuale, fara a ne mai teme de eventuale fraude si accesul neautorizat la datele noastre confidentiale.

Personal, ca jurat, am fost impresionat de toti concurentii, de ideile si ingeniozitatea de care au dat dovada inca din primii ani de liceu/facultate, lasandu-ma sa cred ca IT-ul in Romania va mai acapara o nisa, pe langa programatorii si hackerii desavarsiti pentru care suntem cunoscuti peste hotare, anume inovatie in business. Sper ca va veni o vreme cand vom vorbi de servicii folosite de milioane/miliarde de utilizatori si cand vom intreba de fondator vom auzi un nume romanesc.

Astfel recomand tuturor celor ce sunt in liceu sau la facultate sa inceapa de acuma sa-si dezvolte abilitatiile de a inova, de a monetiza si a dezvolta un proiect, caci acum puteti sa prindeti un start ce peste 3-5 ani sa aveti un avans considerabil in nisa ce o indragiti. SI de ce nu, chiar o afacere in curs de dezvoltate foarte promitatoare.

De aceea va recomand sa urmariti siteul imSmart.ro si sa va pregatiti din timp proiectele, un proiect de locul 1-2-3, ar trebui sa fie un proiect dezvoltat in 2 luni - 1 an, dupa parerea mea, timp in care veti putea cere opinii de la parinti, prieteni si cunoscuti pentru ca atunci cand il veti prezenta sa puteti fascina juriul :). Si de a duce in acest timp ideea la stadiul de proiect in dezvoltate, moment in care veti putea arata cu adevarat juriului cum functioneaza si nu doar o lista de todo, pe care oricum o va complecta juriul cu recomandari.

Premiile s-au acordat dupa trei criterii de jurizare tehnologia folosita, inovatie si aplicabilitate pe piata. Astfel recomand ca atunci cand incepeti un proiect, cautati sa ii dati note de la 1 la 5 pentru aceste lucruri si sa il dezvoltati, criticandu-l constructiv.

Premile de anul acesta au fost:

Premiul 1: 600 Euro

Premiul 2: 300 Euro

Premiul 3: 200 Euro

Castigatorii:

Locul 1: Clever Team (Membrii Echipei : Nicolae Cristina, Ciocan Andrei-Ştefan)

Locul 2: BrainStorm (Membrii Echipei : Buicescu Alexandru Marian, Aldea Andrei Alexandru)

Locul 3 : Wall Breakers (Membrii Echipei : Ababei Andrei, Arama Dragos, Botez Costin, Buriu Sergiu)

 

Chiar daca inca nu s-a stabilit nimic vis-a-vis de urmatoarea editie, voi fi prezent cel putin ca public, asa ca ne vedem acolo && va tin pumnii!

@Bogdan TORCESCU, CEO RedShift IT SRL.

Tags: imsmart, asmi, concurs, premii, cupoane, rotunneling vpn

Promoted items