RoTunneling VPN
background map
Bogdan TORCESCU By Bogdan TORCESCU

RoTunneling VPN a introdus plata prin sms, online cu cardul si cash.


vpn plata prin sms, plata online cu cardul, plata cash, plata transfer bancar

Suntem bucurosi ca va anuntam ca de astazi, 18 martie am introdus un nou set de modalitati de plata:

Online cu cardul

Nu aveti nevoie de paypal, sau alte tipuri de conturi, puteti plati direct cu cardul dvs. bancar, printr-un portal de plata securizat.

SMS

De-a lungul timpului multi dintre dvs. ne-au intrebat despre intentile de a introduce plata prin sms, astfel la cererea dvs. am introdus-o.

Datorita comisioanelor mari am introdus-o doar pentru sumele de 5 si 6 euro, dar ne-am ingrijit sa puteti plati astfel orice abonament, astfel puteti opta pentru plata prin sms dupa cum urmeaza:

Little - puteti achita 6 luni, la suma de 6 euro + TVA.

Big - puteti achita 2 luni, la suma de 6 euro + TVA.

Omega - puteti achita 1 luna, la suma de 5 euro + TVA.

Gyga - puteti achita 1 luna, la suma de 6 euro + TVA.

Cash

Plata cash se poate realiza pri reteaua de automate Zebra Pay sau QIWI.

Zebra Pay - are cea mai dezvoltata retea de automate de plata, acestea se pot gasi in: Diverta, Rompetrol, Metro, Kaufland, Billa, Galeriile Real, Carrefour, Cora, precum si in universitati, camine studentesti, magazine de proximitate, piete si alte locuri publice. Click aici pentru lista completa de locatii Zebra Pay.

Locatiile terminalelor QIWI se regasesc in lista: lista terminale QIWI.

Transfer bancar

Am imbunatatit modalitatea de transfer bancar, astfel va trebui sa platiti intr-un cont afisat la alegerea acestei optiuni, si sa introduceti un cod de verificare, astfel la finalizarea tranzactiei contul dvs. va fi activat atutomat.

 

De asemenea am introdus alerte de expirarea a contului prin sms, sms captcha, un nou sistem de bonusare si am actualizat aplicatia RoTunneling VPN la versiunea 1.4. Mai multe informatii despre acestea gasiti in contul dvs. dar si in articolele ce vor urma.

Tags: vpn, plata card, plata sms, plata cash

Promoted items