RoTunneling VPN
background map
Bogdan TORCESCU By Bogdan TORCESCU

RoTunneling VPN anunta revolutia


S-a lansat noul site RoTunneling.Net, o data cu asta va aducem noi abonamente de VPN, si conectivitate la viteze superioare decat serviciile oferite de concurenta, toate acestea la preturi exceptionale!

Ce este schimbat?

1. Siteul, avem un nou site, si un nou sistem de administrare a conturilor. Folosit tehnologii de ultima generatie (html5, css3), si totodata am cautat sa ne apropiem mai mult de nevoile dvs. prin noul sistemul de "Cont client". 

Acesta este imbunatatit cu facturi in format pdf, ce se genereaza automat de catre sistem, optinea de schimbare parola, data pana la care este valabil serviciul.

2. Am introdus conturi trial, astfel la fiecare pachet nou comandat, veti avea intreaga perioada ramasa, pana in urmatoarea zi complet gratuit.

3. Momentan avem disponibila doar optiunea de plata prin transfer bancar, dar lucram la implementarea unor solutii noi, inovative si sigure de plata.

4. Avem disponibile porturi atat pe TCP cat si UDP, si mai mult, deschidem orice port nou aveti nevoie la cerere, complet GRATUIT!

5. Avem mai multe servere prin care se poate realiza conexiunea, in Romania, (in Bucuresti si Timisoara).

6. Sistem integrat de help-deskting, cu chat direct pe site sau mail.

7. Domeniul RoTunneling.Net a fost preluat de RedShift IT SRL, astfel RedShift IT SRL administreaza in exclusivitate serviciile ce tin de acesta.

8. Daca aveti nevoie de servicii suplimentare, speciale, precum ip routabil, cat si porturi forward sau orice alta cerere speciala nu ezitati sa ne contactati!,

 

@Bogdan

Tags: vpn romania, rotunneling

Promoted items