RoTunneling VPN
background map
Bogdan TORCESCU By Bogdan TORCESCU

Trimite si primeste SMS GRATUITE cu RoTunneling VPN


Din dorinta de a fi cat mai aproape de dvs. si de a va aduce cat mai multe facilitati incepand de astazi 31.10.2013 oferim posibilitatea de a trimite sms-uri gratuite tuturor abonatiilor RoTunneling VPN, din contul de abonat!

Suplimentar prin gateway-ul nostru sms puteti primi sms-uri, detalii privind procedura de primire sms gatuit sunt in contul de abonat.

Timpul de trimitere (masurat de la trimitere pana la livrarea efectiva) a unui SMS gratis, este intre 2 si 4 secunde, din care 2 - 3 secunde este timpul necesar retelei de telefonie mobila pentru a prelua si livra SMS-ul.

Momentan numarul de sms-uri gratuite ce pot fi trimise de catre fiecare utilizator este nelimitat, in toate retelele de telefonie mobila din Romania.

 

De asemenea am actualizat termenii si contitiile de utilizare incluzand si termenii/conditiile de folosire a gateway-ului de trimitere SMS GRATUIT astfel:

Serviciul de trimitere si primire SMS este oferit cu titlu gratuit abonatiilor RoTunneling VPN, functionalitatea acestuia nu este garantata. RedShift IT SRL, nu este responsabila si nu poate fi trasa la raspundere pentru continutul mesajelor, unicul responsabil moral si legal este utilizatorul din contul caruia sunt trimise/primite acestea.

Spor la trimis SMS GRATUITE!

Tags: sms gratuit, sms gateway, sms orice retea, sms moca, trimite sms

Promoted items