RoTunneling VPN
background map
Bogdan TORCESCU By Bogdan TORCESCU

Vom fi prezenti la DefCamp 2012


Anul acesta vom fi prezenti la DefCamp, printr-un parteneriat strategic unde vom arata pericolele la care se expun cei ce se conecteaza la retele publice din hoteluri, baruri, camine, etc... si vom prezenta solutii eficiente pentru protejarea datelor.

RoTunneling VPN datorita tehnologiei de criptare a traficului, ce foloseste algoritmul AES 256, va asigura cea mai sigura solutie impotriva interceptarii traficului, si implicit a numelui de utiliator, parolelor, documentelor, conversatiilor VOIP sau a mesageriei instant.

Este cel mai important eveniment de securitate informatica din Romania de pana acum, se va desfasura pe o perioada de trezi zile, 30 noiembrie, 1-2 decembrie in Bucuresti, la Hotel Yesterday.

Cu o agenda bogata, vor sustine prezentari speakeri de renume, experti in securitatea informatica atat din Romania, cat si din afara.

Ne gasiti pe intreaga perioada a conferintei la standul Wall of Sheep, unde va putem arata live cum serviciile RoTunneling VPN fac diferenta, facand un pas important intr-un internet mai sigur pentru toti.

Tags: rotunneling, defcamp, securitate

Promoted items